• تاریخ انتشار : 1399/12/05 - 10:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 577
  • زمان مطالعه : 12 دقیقه

برگزاری هشتادمین جلسه کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا در سالگرد یکسالگی شیوع کرونا ویروس

نشست کمیته بحران کووید19 بیمارستان سینا در سالگرد یکسالگی شیوع ویروس کرونا، شنبه 2 اسفند 99 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا بیان داشت: امروز جلسه حال و هوای دیگری دارد و یادآور زحماتی است که طی یکسال همه گروه های مختلف در سطح بیمارستان کشیدند. در روزهای اول شیوع کووید، استرس بسیار زیاد بود ولی همه همکاران جوانمردانه فعالیت خود را به انجام رساندند و سنگ بنای اقدامات خدمات رسانی به بیماران رنجور به واسطه ایثارگری های استادان، پرستاران، دستیاران و نیروهای پاراکینیکی و خدمات، دلیرانه نهاده شد و مسیر ارائه خدمات روز به روز هموار تر شد. اگرچه 3 موج کرونا را با تمام فراز و نشیب هایش پشت سر گذاشتیم و زنگ خطر موج چهارم  نیز به صدا در آمده، اما هیچ یک از همکاران خم به ابرو نیاورد.
وی در ادامه با اشاره به مدیریت گروهی توسط اعضای کمیته کووید بیمارستان گفت: برگزاری جلسات کمیته کووید و همفکری در تصمیم گیری ها مانع رخداد اشتباهات ناخواسته می شود و این همفکری سبب می شد بیمارستان با کمترین تنش و بیشترین کارایی فعالیت های خود را به پیش ببرد. در اوج شیوع کرونا که 140 تخت یعنی  بیش از یک سوم تخت ها بیمارستان به کووید اختصاص داده شده بود. مدیریتی که توسط گروه های طب اورژانس، داخلی و بیهوشی انجام شد سبب مهار کردن تنش ها به وجود آمده شد و  این عزیزان خطرات احتمالی را به جان و دل پذیرفتند و با کلام زیبای خود به بیماران آرامش دادند و این نوع فداکاری ها هیچگاه قابل فراموش شدن نیست.
در این مدت همکاران چنان زیبا، صادقانه و با تمام انگیزه مشغول به خدمت بودند که هیچ کلامی جز تحسین و تعظیم در برابر این انگیزه های متعالی نمی توان گفت.
زهره قربانپور، مسئول آمار بیمارستان سینا با آرزوی پایان کووید 19 به ارائه آمار مراجعان مبتلا به کووید طی یکسال گذشته پرداخت.
سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری بیمارستان گفت: طی یکسالی که به سختی گذشت همه همکاران در تمامی رده های خدمتی پشت سر هم ایستادند و با همدلی به گونه ای مسیر را حرکت کردیم تا بتوانیم از پس این ویروس منحوس بربیایم و خدا را شکر به خوبی مسیر را طی کردیم و پرستاری نیز همچون گروه های دیگر تلاش های خود را به انجام رساند و گاهی ممکن بود که به خاطر ندانستن ها و ناشناخته هایی که در این راه بود با مشکلاتی مواجه شویم اما به حمدلله با کمک استادان بزرگوار علمی بیمارستان توانستیم از پس این مهم برآیم و در حال حاضر وضعیت را به صورت پایدار می توانیم به پیش ببریم.
زهره عظیم بیک، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان گفت: با شیوع کرونا به اهمیت کنترل عفونت در سطح جامعه بیشتر از گذشته پی بردم.
مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان سینا، ضمن قدردانی از رئیس، استادان و پرستاران گفت: کار در سطح مدیریتی از استرس فراوانی برخوردار است که تمام این فعالیت ها با کمک همکاران تاسیسات، تجهزات پزشکی، خدمات مقدور بود و در این راه استاد نجفی فوق العاده با ما همراهی داشتند و من از همگی عزیزان قدردانی می کنم.
حمیدرضا ذاکری، مسئول حراست بیمارستان از کادر درمان، استادان و پرستاران که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا بودند قدردانی کرد و گفت: نیروهای حفاظت فیزیکی نیز در این ایام تمام سعی خود را بر آن داشتند که در خدمت بیمارستان باشد.
حسن بیگدلی، مسئول خدمات بیمارستان گفت: من به عنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ فراز و نشیب های بسیاری را مشاهده کردم و کارهای زیادی را آموختم و امیدوارم سربلند و پیروز از میدان این مبارزه بیرون بیایم.
دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان سینا ضمن قدردانی از گروه های داخلی، طب اورژانس، بیهوشی، پرستاران و دستیاران  بیان داشت: همکاری همه گروه سبب شد در سیستم با مشکل خاصی مواجه نشویم.
دکتر اتابک نجفی، رئیس بخش های ای سی بیمارستان گفت: در طی سال گذشته همه گروه ها زحمات فراوانی را متحمل شدند. وی همچنین  به ارائه شرح حال وضعیت بیماران مبتلا در بخش ای سی یو پرداخت و ابراز امیداوری کرد که ان شاء الله ویروس کرونا در حال کشیدن نفس های آخرش است و در این مدت با آزمون و خطاهایی که انجام شد به تجربیات ارزنده ای دست یافتم که در موج بعدی می توانیم سربلند تر عمل کنیم و امیدوارم تا سال بعد، به طور کامل ویروس کرونا ریشه کن شده باشد.
دکتر رضا شریعت محرری، رئیس بخش بیهوشی بیمارستان سینا با بیان اینکه در این مدت ما به وظیفه خود عمل کردیم یاد و خاطره شهیدان سلامت را گرامی داشت از جمله دکتر فلاح، رزیدنت بیهوشی سابق بیمارستان سینا که در یکی از مراکز درمانی شمال کشور مشغول به کار بود.
دکتر خدیجه بخت آور، متخصص رادیولوژی، ضمن قدردانی از ریاست، مدیریت، استادان و پرستاران بیان داشت: در طی یکسال گذشته 6 هزار س تی اسکن انجام شده است و در سختی هاست که تجربیات ارزنده ای کسب خواهد شد و آرزو دارم دکتر شکوری نیز سلامت خود را کسب کنند و در کنار دیگر دوستان حضور داشته باشند.
دکتر مهناز منتظری، متخصص بیماری های عفونی نیز از زحمات و تلاش های استادان و پرستاران قدردانی کرد و بیان داشت: استاد حدادی و استاد پازوکی در این بحران مانند کوهی بودند که ما پشت آنها ایستادیم. در این یکسال من بر اهمیت کار گروهی پی بردم و لازمه آن را رهبری مناسب می دانم که دکتر طالب پور این امر خطیر را بر عهده داشتید و از زحمات شما تشکر می کنم و امیدوارم با همکاری مسئولان و مردم بتوانیم ویروس را ریشه کن کنیم.
دکتر هدیه مرادی، رئیس آزمایشگاه بیمارستان سینا گفت: من نیز بسیار خرسندم که عضو این گروه هستم و در این یکسال همدلی و همفکری را به عینه دیدم البته می دانستم همکاران بیمارستان سینا بسیار مثبت اندیش هستند و در این یکسال این موضوع به اثبات رسید.
دکتر فرهاد نجم الدین، رئیس بخش های دارویی بیمارستان سینا گفت: در چنین بحران هایی انسان، دچار خستگی می شود و دیگر انگیزه ای برای ادامه کار ندارد اما مساله که باعث شد بدون خستگی و تعطیلی به کار ادامه دهیم روحیه مثبتی بود که از همکاران می گرفتیم و سخت ترین مشکلات را توانستیم با کمترین تنش ها پشت سر بگذاریم.
دکتر مظاهر قربانی، مسئول فنی بیمارستان سینا ضمن قدردانی از کادر درمان و حاضران جلسه، یاد همکارانی که در میان جمع بیمارستان سینا نبودند را گرامی داشت.
دکتر پانته آ آریا، روانپزشک بیمارستان سینا نیز بیان داشت: انسجام در هسته مدیریت بیمارستان سینا در این یکسال بسیار مشهود بود. و تعامل بین بخش ها و افراد در بیمارستان بسیار بالا بود  و بسیار خرسندم که در این مقطع زمانی در این مرکز حضور داشتم و برای من تجربه بسیار عالی بود و تعامل بین افراد و کار جمعی یک سرمایه بزرگ است که در بیمارستان سینا واقعا دیده می شود. به سهم خودم از دکتر طالب پور، مدیریت بیمارستان، استادان داخلی، عفونی، ریه و بیهوشی و کادر پرستاری تشکر می کنم.
دکتر مرضیه پازوکی، فوق تخصص ریه و بیماری های عفونی بیمارستان سینا بیان داشت؛ من نیز خدا قوت می گویم به همه همکاران بیمارستان سینا که هر یک از آنها در این راه تلاش خود را به انجام رساندند ولی برخی افراد در این راستا نقش کلیدی تری داشتند یکی از این افراد مسلما دکتر طالب پور به عنوان رهبر گروه بودند که با متانتی که در رفتار خود دارند، بسیاری از فراز و نشیب هایی که بود را هموارتر کردند و دیگری دوست عزیزم، دکتر حدادی هستند که ایشان اولین نفری بودند که کوه وحشت از بیماری کووید را برهم زدند  و به عنوان اولین استاد در روز اول بر سربالین بیماران در اورژانس حضور یافتند و به همه یاد دادند که باید ایستاد و با بیماری مقابله کرد.
دکتر سیده هاله اشرف، معاون پژوهشی بیمارستان سینا نیز از همکاری ریاست و استادان برای جمع آوری داده در راستای امر پژوهش قدردانی کرد.
دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی بیمارستان سینا گفت: در ابتدا خدا را شاکر که تمامی اعضای کمیته در سلامتی به سر می برند و امیدوارم هرچه سریع تر دکتر شکوری به جمع ما بازگردند و همچنین خدا را شاکرم با وجود اینکه بیش از 500 نفر از همکاران بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شدند همگی سلامتی خود را به دست آوردند و یکی از همکاران نیز که فوت شد و ان شاء الله روحشان شاد باشد به فوتشان علت کرونا نبود بلکه به علت عارضه دیابت از میان ما رفتند.
وی در ادامه افزود؛ بی شک زمانی که به عنوان یک پزشک پا در بیمارستان گذاشتیم، می دانستیم که موفقیت در کارمان مرهون یک کار گروهی است اما بیشتر از هر زمان دیگری، شیوع کرونا به ما این امر را ثابت کرد و وجود تک تک اعضای کمیته، ریاست، مدیریت، معاونان، استادان، پرستاران، نیروهای پاراکلینیکی و خدمات در این راه مثمر ثمر بوده است و اگر این کار گروهی را نداشتیم، نمی توانستیم با سربلندی این مراحل را پشت سر بگذاریم.
دکتر لعبت گرانپایه، متخصص جراحی بیمارستان سینا و یکی از خیرین سلامت این مرکز نیز ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده، بیان داشت: من همیشه بیمارستان سینا را خانه دوم خود دانسته ام و فکر می کنم همه همکارانم این حس را نسبت به این مرکز درمانی دارند. بر خودم وظیفه دانستم، حالا که من در خط مقدم مبارزه با بیماری نیستم در تکمیل وسایل حفاظتی برای سلامتی همکاران خود قدمی بردارم و با احساس اعتمادی که افراد خیر نسبت به من داشتند، توانستم به کمک شان حتی در آن طرف مرزها، تجهیزاتی را برای بیمارستان فراهم کنم.
دکتر سیمرا کفان، فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی بیمارستان سینا گفت: آنچه که کمک کرد که این بحران بگذرد و ما نا امید نشویم، تجربه و همکاری گروهی بین استادان بود.
دکتر مهران ستوده نیا، متخصص طب اورژانس بیمارستان، ضمن قدردانی از زحمات همکاران بیان داشت: این بحران تفاوت بزرگی با بحران های دیگر داشت اول اینکه طولانی تر از دیگر بحران ها بود و بسیاری از بخش های بیمارستان را درگیر خود کرد و تا به حال چنین بحرانی را نداشتیم و الان که بازمی گردیم به پشت سر خود نگاه می کنیم انگار بزرگتر شده ایم و شناخت هایمان نسبت به یکدیگر حقیقتی تر شد.
دکتر پویا پاینده مهر، رئیس بخش اورژانس بیان داشت: با بروز بحران کووید در سطح جهان سبب شد دنیا عوض شود که این امر هم از جنبه های مثبت و منفی برخوردار است و از نظر جنبه مثبت، تجربه کار گروهی کسب کردیم که من فکر می کنم در فعالیت های دیگر هم می تواند راهگشا باشد.
دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی نیز بیان داشت: از بحران کرونا درس هایی گرفتم و همچنین حسرتهایی را نیز با خود در بر داشت. در ابتدا این درس را گرفتم که فرمانده پیشتاز است و تا فرمانده جلو نرود دیگران پیش نخواهند رفت و درس دیگر پشتیبانی از یکدیگر بود و در نظر گرفتن توانایی هایی که گروه های دیگر داشتندکه در این مدت از آنها غافل بودیم. همچنین چند حسرت داشتم، وقتی فکر می کنم می بینم شاید می توانستم مدیریت استرس را بهتر کنترل کنیم و دیگری دیرباوری خود بود. امیدوارم این تشکیلات را حفظ کنیم و این تجربیاتی که کسب کردیم را به طور دوره ای مرور کنیم تا در بحران های آینده به بهترین شکل از آنها بهره برداری کنیم.
سمیه سادات موسوی، مسئول بهداشت بیمارستان بیان داشت: من به عنوان یک عضو کوچک از این خانواده بزرگ از همه قدردانی می کنم و از اینکه توانست در این بحران در کنار استادان، ریاست و مدیریت بیمارستان تاثیر کوچکی داشته باشم بسیار خرسندم.
مریم اسفندبد، مسئول رادیولوژی بیمارستان بیان داشت: شاید بتوانم بگویم بخش رادیولوژی بعد از بخش اورژانس دومین خط مقدم بودیم زیرا همه بیماران مبتلا برای انجام سی تی اسکن به رادیولوژی می آمدند و در ابتدا استرس فراونی در بخش حاکم بود که با مدیریت مطلوب دکتر طالب پور و مهندس مخبر بر مشکلات فایق آمدیم و از استرس های حاکم بر بخش رادیولوژی هم کاسته شد.
سید ابوذر جزایری، مسئول فنی آزمایشگاه نیز با اشاره بر کار گروهی که در این بحران انجام شد بیان داشت: هدف و نیت همه در این بحران یکی بود و همه تلاش داشتند که بیمارستان سینا سربلند از این بحران بیرون بیاید و فکر می کنم همه دوستان و همکاران از این بحران سربلند بیرون آمدند.
لیدا کربلایی، دبیر کمیته های بیمارستان نیز خود را عضو کوچکی از کمیته بحران کووید خواند و بیان داشت؛ از اعضای کمیته، آموزه های ارزنده ای را فرا گرفتم.
رضا آسیابی، مسئول روابط عمومی بیمارستان ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جلسه گفت: طی یکسال گذشته عضو کوچکی از گروه بودم که در کنار فعالیت های فرهنگی در زمینه کووید19 به ساخت مستند و ثبت خاطرات همکاران ایثارگر خود پرداختم که در این راستا نیز کتابی به زودی از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ خواهد رسید. در این دوران، صحنه هایی از ایثار و فداکاری همکاران به ثبت رسیده که از شکوه و عظمتی بسیار زیادی برخوردار است هرچند که وسعت این فداکاری های آنچنان بود که مسلما در قالب تصاویر، عکس و نوشته ها نمی گنجد اما در مرحله، مرحله ثبت این لحظات، پشت دوربین و در هنگام تدوین صحنه ها اشک های بسیاری ریخته ایم. من نیز به نوبه خود از همه همکاران از صمیم قلب تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم بعد از گذشت سالیان با نگاه انداختن به تصاویر خود در این بحران، لبخند شادی و رضایت بر لبانشان نقش بندد.

 

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 170753
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *